Tak Tahu Ape Nak Cakap

salam..
okay,first of all..tak tau lah nak cakap ape..
ngek..pastu ko nak tulis ape ni?
haha..
hari tu..aku ajak lah kawan2 aku keluar..
tau tak betapa bosannye hidup sorang2 nih..
dengan adik2 aku yang kejenye tengok tv..tengok tv..mkn..tido..
entah lah hai..
tak faham..
pastu diorang cakap bz pulak..nak keluar jugakk..
tak kire!
huhu..tapi last2 kitorang set nak kuar minggu depan..
alahai..budak kecik macam kitorang tak boleh pegi main jauh2..
bahau yolah dapat eh..haha
jangan gelak!
and then hari tu...
aku g pizza..
aku nampak faiz..
faiz ape ntah name fb dia..
dia dengan group2 dia yang berkenaan..
aku tenung je dia lama2..
dalam hati kecik aku berkata..
"dah tua benor rope faiz nih!"
hahaha
melepak tepi jalan tu..
belanja aku tak ape jugak..




huih,lately keje aku dengan "dia"..
alaaa..amirul lah..heee
shhhhh..
bertekak je..
salah sape?
dua2 kot..
sorang batu,sorang konkrit..
bertembung,melantun lah ape lagi..
masing2 tak nak mengalah,tak nak buang batu atas kepala tu..
aku macam biasa lah kan,lately mesej macam orang tak makan 3 tahun,,
padahal pipi dah tempam...
asyik melantak roti canai,pizza,coklat dan segala2 yang berlemak..haha
hmm..awak lah..
kuat sangat merajuk kan..
jangan lah macam tu..
tak kesian ker dekat saya..yang comel ni..
ahak..gurau je..xD
saya tak nak gado lagi tau..
saya nak sentiasa baik dengan awak..
saya nak bahagia dengan awak,,
saya nak hari2 saya penuh dengan kenangan indah dengan awak..
yea awak?
janji tau,sayang? <3



ape lagi..
ha,ingat tak last week aku janji nak tulis post pasal akademik..
errr..nanti2 lah tu,,
mentang2 result xem tak teruk..
nilah dia manusia..
bongkak..
hahaha..
result..okaylah..
tak adelah teruk sangat..
pointer?
huhuhu..
tak nak!
nanti mana tau classmate aku godek2 blog aku diorang jumpe pulak..
masing2 dah tanye..
aku je tak nak cakap..
malu lar pulak..segan..ahak (<----gedik)




anyway..
school is starting in a few weeks..
helo!im not ready to be 17 k!
tak nak form 5 tau...
takot.. T_T
tahun depan tak boleh buat perangai malas ko dah nisa oiii..
kena belajar betol2..
spm tu penting..
kalau rasa2 nak makan timun je sepanjang hayat ko,buat lah malas2..
hahaha
doakan budak ni yea..
dia perlukan sokongan daripada semua orang..
noranisah binti jamian akan mendpat 9a+ dalam spm tahun 2012..
yes!!

Comments
0 Comments

No comments:

Post a Comment

Leave your lovely thoughts here :)
Tinggalkan kata-kata manis anda di sini :)

Y
Aching hearts :(
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...