Soalan..Jawapan..

haluuu..
ayyo..sumpah rasa nak demam..
apa mau jadi nie..
esok sudah balik maktab..
blog bersepah..
bilik apatah lagi..
nyettttt..


tak kisah lah..
tangan pun dah rasa semacam saja ni..
ni..
ada orang tag kita lah hari tu..
huhu2..
kita tak reti lah awak nak buat benda nie..bantai je ni..
tadi pun ternampak masa buat something..sebab dah lama tak update blog..
anyway..di tag by: Cik Fatin
 first..kita baca rules dia..


 terms and conditions  
  •  You must post this rules in your entry. 
  •  Each person must post about themselves in their entry. 
  •  Answer the question than tagger set for you in their post. And create eleven new questions for new people you tagged to answer.
  •  You have to choose eleven people to tag link them on the post. 
  •  Go to their page and tell them you have tagged HIM/HER.
  •  NO TAG BACK !
  •  No stuff in tagging section ''YOU ARE TAGGED IF YOU READING THIS''.
  •  " YOU ARE LEGITIMATELY'' -a.k.a REALY , TRUST , WITH ALL HONEST- have tag eleven people.


soalan by Cik Fatin:
1. Nama penuh anda =)
2. Kat rumah , orang panggil apa ?
3. Ujian selalu dapat markah apa ? A ? B ? C ? D ? atau E ?
4. Anda sayang rakan anda tak ?
5. Kalau anda dapat Ipad . apa perkara pertama akan anda buat ?
6. Anda suka warna apa ? Kenapa ?
7. Pandai BI takk ?
8. Jajan apa paling anda suka ?
9. Artis Korea mane anda minat ?
10. Apa nombor belakang IC anda ?
11. Apa reaksi anda menjawab soalan ini ?

my answers:
1. Noranisah..bt..Jamian...=P
2. Ika(haha)
3. errr..A..B..boleh laa..
4. mesti la sayang!
5. entah lah..tak terfikir lagi..nak pandang lama2 dulu kot..
6. pink..sebab pink comel..
7. tak adalah lah pandai,boleh lah..huhu
8. jajan?saya tak suka jajan..
9. satu lagi..saya tak kenal artis korea..xD
10. err..5..something..
11. weird..and excited..hehe

about me:
  • call me nisa..
  • suka usha blog orang sebab blog orang lain lawa..sob2
  • i am a very friendly person sebernarnya,,hehe
  • sangat obses kepada pink..daripada toiletries sampai lah tut2..haha
  • sangat emosional..(cengeng)xD
  • suka matematik!
  • suka senyum..
  • suka coklat cadburry dairy milk..bagi2..haha
  • tak reti nak marah orang betul2 serius..
  • suka kemas bilik(kat asrama jelah)
  • suka taylor swift..sebab dia comel..hiii
  • tak suka orang cakap belakang..


my question..:
1. nickname..
 2. tempat melancong paling menarik that u had visit..
3. first crush masa? xD
4. pengalaman paling manis sepanjang jadi student..
5 .pengalaman paling buruk sepanjang hidup..
6. pernah tak dikhianati kawan or sape2?
7. suka hadiah apa?
8. apa perkara paling special u had done for ur parents..
9. favourite type of music..
10. benci orang yang..?
11. 5 words to describe about u..



saya tag :
famisa
fieyqa-zatiey
kak jannah
aeryn
huda
gadis ungu
fazlin
haifa balqis
shereen
ziela
najwa



dah penat..
nak demamm..byee..

Okay,nak start cerabih dah

eloo..
hehe..
kenapa line ni lately banyak problem erk..
heran betol..
grrrr..xD

nak cakap apa erk..
haaaaa!
semalam..aku pergi tournament hoki..
hoki tu apa?
alaaa..
pukul bola kecik(agak2 besar bola golf) dengan kayu panjang tuu..
hahaha
kelakar kan..
dah tu,confirm lah kalah..
yang masuk tu..
semua budak2 ayu..
pegang kayu hoki pun tak pernah..
termasuk lah aku..
pulak tu..berlatih seminggu je..
time tulah baru nak belajar pukul bola lah bagai..
keeper,paling comel lah..
dia pakai sut keeper tu dah rupa macam penguin dah..
aku takkan lupa apa kau buat masa match yang terakhir tu bella,haha..
terbaikk..



okayyy..
apa aku nak cakap..
first of all..
aku nak tanya..
lelaki ni,pelik kan?
tahap alien pluto tuu..
ambil yang paling jauh laa..
sebab aku memang tak pernah faham perangai diorang ni..
yang si dia tu memang dahlain macam lah..
kenapa pun aku tak tau..
fine lah..aku tak kisah lagi sekarang..
jangan sampai aku tawar hati..
k..
entah lah..tadi rasa macam banyak je cerita..
dah terlupa pulak..haha
lain kali lah story..
nak tengok movie..
huhu
doodles...


Tanda2 seorang lelaki benar2 mencintai anda..

Tanda2 Seorang lelaki benar2 mencintai anda.

1. Dia tidak malu untuk berbual dgn wanita lain, tetapi apabila berjumpa perempuan yg disayanginya dia akan ter'kelu' jadi batu jap.
2. Dia tidak suka melihat orang yg disayanginya berbual dgn lelaki lain walaupun teman nya sendiri.
3. Si dia sanggup menunggu anda walaupun anda sudah punya pacar kerana baginya selagi belum berkahwin tidak semestinya jodoh
4. Si lelaki akan menunggu anda walaupun anda menyuruhnya tunggu sampai mati.
5. Si dia tidak mahu anda menjadi 'couple' nya tetapi 'isterinya'
6. Dia akan menerima kekurangan anda.
7. Dia tidak pernah berasa bosan walaupun sudah berjam lamanya dgn anda.

Wahai kaum hawa! Ingat lah mencari wanita yg menangis untuk teman lelaki nya 'RAMAI' tetapi nak cari lelaki yg menangis untuk wanita adalah 1 dalam 1000! Jadi hargailah lelaki yg benar2 mencintai anda.
Y
Aching hearts :(
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...