Okay,nak start cerabih dah

eloo..
hehe..
kenapa line ni lately banyak problem erk..
heran betol..
grrrr..xD

nak cakap apa erk..
haaaaa!
semalam..aku pergi tournament hoki..
hoki tu apa?
alaaa..
pukul bola kecik(agak2 besar bola golf) dengan kayu panjang tuu..
hahaha
kelakar kan..
dah tu,confirm lah kalah..
yang masuk tu..
semua budak2 ayu..
pegang kayu hoki pun tak pernah..
termasuk lah aku..
pulak tu..berlatih seminggu je..
time tulah baru nak belajar pukul bola lah bagai..
keeper,paling comel lah..
dia pakai sut keeper tu dah rupa macam penguin dah..
aku takkan lupa apa kau buat masa match yang terakhir tu bella,haha..
terbaikk..



okayyy..
apa aku nak cakap..
first of all..
aku nak tanya..
lelaki ni,pelik kan?
tahap alien pluto tuu..
ambil yang paling jauh laa..
sebab aku memang tak pernah faham perangai diorang ni..
yang si dia tu memang dahlain macam lah..
kenapa pun aku tak tau..
fine lah..aku tak kisah lagi sekarang..
jangan sampai aku tawar hati..
k..
entah lah..tadi rasa macam banyak je cerita..
dah terlupa pulak..haha
lain kali lah story..
nak tengok movie..
huhu
doodles...


2 comments:

  1. niesah..know what ad sorang budak form 5 borrowed my brother's rugby boots hari tuh.n dye pinjam bcoz awek dye na pakai utk main hoki.huhu.bdk tu name dye arif ak rase.

    btw,NORANISAH JAMIAN main hoki?whoaaa.i can't imagine how u handle kayu hoki tuh.taibah pon ade masuk lah.semalam kan?ko tak de jumpa dye ke?

    ReplyDelete
  2. owww..so harif pinjam kasut adik ko lah yerkk..haha
    dia nak bagi aku lah mak cik..and aku bukan awek dyee...

    ReplyDelete

Leave your lovely thoughts here :)
Tinggalkan kata-kata manis anda di sini :)

Y
Aching hearts :(
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...