Hey,look at this!

tajuk bajet semangat je kan..
haha..
nie..tengok lah nie..
i found it on google..


kucing tu macam redha je kan..haha
comelnya baby tu..
suka2 je gigit kepala haiwan ye..xD
 
 
 
 
okaylah..
back to the main story..
sebenarnya aku nak promote satu blog nie..
blog cikgu homeroom aku..
yang disayangi,teacher Liyana!hehe
apa itu homeroom?
alaaa..benda tu ada kat semua mrsm..
entah..tak tau lah nak terang macam mana..
kind of like keluarga angkat..
so..cikgu liyana nie cikgu math..
cikgu math yang sangat hebat..
semua orang sayang dia..
terutama batch aku..
sebab..
batch aku batch pertama dia ajar bila start mengajar tahun lepas..
and my homeroom adalah homeroom pertama dia..huhu
pendekatan dia yang lembut and comel..
buat kita semangat nak belajar..
dia tengah ambil diploma pendidikan..kot..
tapi yang pasti dalam pendidikan..huhu
so,u all wajib KLIK SINI..
klik tau..tak rugi..
banyak benda2 penting about math yang ada kat situ..
jangan lupa!
=)
 
 

Comments
0 Comments

No comments:

Post a Comment

Leave your lovely thoughts here :)
Tinggalkan kata-kata manis anda di sini :)

Y
Aching hearts :(
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...