Saya nak Mohon Matrikulasi!


helo everybody..
selamat berbuka..huhu
as you guys read at the title..
kita nak belajar cara nak mohon Matrikulasi..
siapa tak mohon lagi nie?
cepatt2!
even kalau korang pandai tahap dewa sekali pun..
bukan apa..
bak kata kaunselor tersayang aku..
mana lah tahu..
kalau tiba2 data kita takde dalam permohonan benda lain..
error pada system ke..
at least kita akan dapat something kan?
rugi la kalau tak belajar wok..=)



okay..
first step,read this:

  1. beli no pin dekat mana2 cawangan BSN =)
  2.   pergi ke laman nie, Aplikasi Permohonan Program Matrikulasi 
  3. baca segala jenis manual yang dia sertakan dekat situ..
  4. isi detail2 diri korang dengan betul..




pastikan korang bukak mata lebar2 masa isi borang tu okay..
pakai spek besar2..huhu
sebab semakan boleh dibuat sebanyak 3 kali sahaja..
maksudnya..
kali pertama isi tu sekali, tinggal dua jelah..
permohonan boleh dibuat bermula 1 Julai 2012 hingga 10 Oktober 2012..
okay3??
itu je..selamat berjaya.. =D

Oh My English! =D


hello..how are you..
hehe..i am fine..
perhaps..
never mind lah..this all things are stupid..
pathetic..LOL






have u guys heard about OME?
yea,Oh My English!
it's hot nowadays tau..
been watching it every weekend..
weekend yang aku balik rumah lah..
kat maktab takde tv nak tengok..
well..cerita dia sangat best..
aku rasa satu maktab dah obses dengan benda nie..
students yang sangat havoc..
cikgu yang sangat comel...haha

(watch this)
video







bagus jugak sitcom nie..
sikit sebanyak aku belajar jugak english stuff yang selama nie aku ingat betul..
as in "hand in" not pass up..huhu
I LOVE U JIBAM <3
skema je ketua kelas dia nie..hihi
don't forget to watch it..
boleh tweet jugak..nanti keluar kat tv..huhu







the whole class!


yew soon dan syafiq

yew soon dan farouk

syafiq and jibam

faiza and faiz

azlin and mazlee

anusha and faiza

cikgu henry yang sangat comel..ngee
Y
Aching hearts :(
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...