Saya nak Mohon Matrikulasi!


helo everybody..
selamat berbuka..huhu
as you guys read at the title..
kita nak belajar cara nak mohon Matrikulasi..
siapa tak mohon lagi nie?
cepatt2!
even kalau korang pandai tahap dewa sekali pun..
bukan apa..
bak kata kaunselor tersayang aku..
mana lah tahu..
kalau tiba2 data kita takde dalam permohonan benda lain..
error pada system ke..
at least kita akan dapat something kan?
rugi la kalau tak belajar wok..=)



okay..
first step,read this:

  1. beli no pin dekat mana2 cawangan BSN =)
  2.   pergi ke laman nie, Aplikasi Permohonan Program Matrikulasi 
  3. baca segala jenis manual yang dia sertakan dekat situ..
  4. isi detail2 diri korang dengan betul..




pastikan korang bukak mata lebar2 masa isi borang tu okay..
pakai spek besar2..huhu
sebab semakan boleh dibuat sebanyak 3 kali sahaja..
maksudnya..
kali pertama isi tu sekali, tinggal dua jelah..
permohonan boleh dibuat bermula 1 Julai 2012 hingga 10 Oktober 2012..
okay3??
itu je..selamat berjaya.. =D

1 comment:

Leave your lovely thoughts here :)
Tinggalkan kata-kata manis anda di sini :)

Y
Aching hearts :(
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...