I am going to UTP!

helo everyone..
hehe..as u all read at the title..
yeahh..
i am going to utp..
universiti teknologi petronas..
sesi januari 2013..
dalam kursus kejuruteraan kimia..
foundation in engineering..
and terus sambung ijazah sarjana muda kejuruteraan kimia..
di bawah skim tajaan mara..
aku tak pergi pun educamp tu okay..haha
hiihi..mula2 tu aku macam sedih je dapat utp..
sebab nie second choice aku..
so macm kecewa sikit kan..
lagipun dalam mrsm serting ada dua orang budak je yang mohon utp..
so macam takde kawan sangat lah kan..
kesian tak?aku dah lah jenis tak reti bukak mulut..
huhuhu..
tapi aku fikir..
nie rezeki aku..
Allah dah tentukan yang nie yang terbaik untuk aku..
mungkin ada hikmahnya aku dapat situ..
mungkin aku memang boleh berjaya kat situ..
so aku mengambil keputusan untuk pasrah je..
walaupun teramat lah jauh di hujung dunia..
sob sob..




utplogo.png 




okay..nie lah logo dia..
haha..bangga pulak kan..
aku takut sebenarnya nak masuk benda alah nie..
risau..
kalau tak dapat survive macam mana..
kena buli dengan senior ke..
aku dah lah lembik kan..
tak dapat follow ke pengajian kejuruteraan..
tapi..
kalau nak suruh aku ambik medical..
jangan cari pasal lah kan..
mengarut jelah..
aku jadi doktor?
ramai pulak yang mati kang..hahaha
apa apa pun aku redah je ni..
daftar 10 januari nie..
so readers, pray for my success..
woaw, i'm about to become an ipt student! 
 *BATAK





Got nothing to say..

helo..=)
hmm...
why do i had a feeling that i wont be getting anything..?
my friends are all doing great for their placement..
me?
i am just sitting here,can't do anything..
even if i got anything..
why did i got a strong feeling that it won't be something that i wanted..
well..
you got it..
siapa suruh tak belajar betul2 kan..
gotcha! =D








and they are expecting me to get the same..
guys,i dont think so..
i am not as "rajin" as you all do..
not as dedicated as you all always do..
do you get it how hard it is to be me?
when everyone is expecting me to do great everytime?
while its me myself,who always ruin everything..
=)
sometimes i wish i could just let evrything go..
i don't want to think about this..
sorry,i ignored all of you..
i just need some space for myself..
and my dear,you..
i was just hoping that you could be more understanding..
i really2 need you at this while..



click this link for praspm mrsm!
after 3 pm okay..


Y
Aching hearts :(
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...