I am going to UTP!

helo everyone..
hehe..as u all read at the title..
yeahh..
i am going to utp..
universiti teknologi petronas..
sesi januari 2013..
dalam kursus kejuruteraan kimia..
foundation in engineering..
and terus sambung ijazah sarjana muda kejuruteraan kimia..
di bawah skim tajaan mara..
aku tak pergi pun educamp tu okay..haha
hiihi..mula2 tu aku macam sedih je dapat utp..
sebab nie second choice aku..
so macm kecewa sikit kan..
lagipun dalam mrsm serting ada dua orang budak je yang mohon utp..
so macam takde kawan sangat lah kan..
kesian tak?aku dah lah jenis tak reti bukak mulut..
huhuhu..
tapi aku fikir..
nie rezeki aku..
Allah dah tentukan yang nie yang terbaik untuk aku..
mungkin ada hikmahnya aku dapat situ..
mungkin aku memang boleh berjaya kat situ..
so aku mengambil keputusan untuk pasrah je..
walaupun teramat lah jauh di hujung dunia..
sob sob..




utplogo.png 




okay..nie lah logo dia..
haha..bangga pulak kan..
aku takut sebenarnya nak masuk benda alah nie..
risau..
kalau tak dapat survive macam mana..
kena buli dengan senior ke..
aku dah lah lembik kan..
tak dapat follow ke pengajian kejuruteraan..
tapi..
kalau nak suruh aku ambik medical..
jangan cari pasal lah kan..
mengarut jelah..
aku jadi doktor?
ramai pulak yang mati kang..hahaha
apa apa pun aku redah je ni..
daftar 10 januari nie..
so readers, pray for my success..
woaw, i'm about to become an ipt student! 
 *BATAK





Comments
0 Comments

No comments:

Post a Comment

Leave your lovely thoughts here :)
Tinggalkan kata-kata manis anda di sini :)

Y
Aching hearts :(
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...