Segmen: Jom Blogwalking by Nabila Biela



heloo..haa..
jangan tanya ape aku buat nie..
haha..aku tengah stress susah sangat nak cari tiket train balik perak nie..
so, join segmen yang dianjurkan oleh seorang rakan blogger*skema*..
hahahaha..
jom lah join!



syarat syaratnya:

1) Follow dan like page blog Nabiela Biela*wajib*
2) Like dan follow sponser*wajib*
3) Buat satu entry mengenai segmen ni..dan tampal kuat2 banner kat atas dalam entry dan backlink ke entry dia..*link entry letak di komen entry tu sahaja*
4) Follow semua peserta yang join*harus*
5) Segmen tamat pada 10/2/2013
6) Tolong share entry korang dekat FB*nanti lagi ramai yang join kan?*
 
 
 
cara pemilihan:
 
1) Random*siapa yang ikut syarat diatas sahaja*
2) Letak banner segmen ni di sidebar dan bloglistkan blog nabila*akan diletak dalam hadiah yang lebih special*
#blog yang cepat loading dan kemas pom akan dikire
 
 
 
senarai sponsor:
 
1)Butik Fairytopia..LIKE
2)Butik Doll scarf..LIKE
3) Tudung Sweet Aryan..LIKE
4) Elleta fashion..LIKE
5) Butik Zea Rea..LIKE
6) Blog Aku Penghibur..FOLLOW
7) Blog Fatin Amalina Husna..FOLLOW
8) Premiun Beautiful..FOLLOW 
 
 
 
senarai hadiah boleh check kat laman web nabila yer..
hope you like it..
blog aku tak cantik..
sebab aku malas..xD
doodles!

Sharifah Zohra Jabeen VS Mat Lutfi??


helo world!!
hahaha..
maybe its quite late for me to talk about this issue..
tak bawak lappy pergi utp masa tu..
so takde medium nak post..
btw, i dont have much comment about what had happened during forum suara mahasiswa tu..
maybe itu cuma salah faham..
atau mungkin itu sesuatu yang salah?
atau mungkin itu kerja yang menyusahkan?
atau mungkin hanya untuk suka suka?
atau mungkin..mugkin..dan mungkin..
*krik3*



 




haha..
dah, jangan layan aku..
mengarut je kang..
anyway..
watch both of this video..
then compare..
love mat lutfi, so comel..haha







enjoy~~

Jom baca buku!


helo everyone..
happy?
no?good student..haha
tagline lecturer calculus aku..
so sweet..
huhu..
live in utp was fine..
maybe not awesome yet..
i am just a few weeks there..
just finished my second week of lecture..
next week start lah sibuk..
dengan lab session..dengan tutorial..
dengan call lab english..
pergghhhhh..
memang aku bahagia hidup sibuk nie..
=='
well,meet my roommate, SABRINA LOKMAN!




*IGNORE MUKA AKU YANG PELIK DALAM GAMBAR TUH..





anyway,back to the topic!
aku nak share satu laman sharing ebook yang sangat best..
dia takdelah buku-buku yang macam harry potter and so on..
tapi best lah untuk orang yang suka baca klasik english story...
huhuhu
aku guna buku2 dari website nie..
dalam kelas english aku kat kampus..
so great..kena belajar literature lagi..
thank god takde poem..
kalau tak masak aku..
anyway, nie link dia..
klik2 tuu..
jangan lupa..hehe
kalau jumpa lagi link yang best2 aku share ye..
sebenarnya takde kerja nak buat..
okay,tengah bengang nie..doodles!


Y
Aching hearts :(
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...