Jom baca buku!


helo everyone..
happy?
no?good student..haha
tagline lecturer calculus aku..
so sweet..
huhu..
live in utp was fine..
maybe not awesome yet..
i am just a few weeks there..
just finished my second week of lecture..
next week start lah sibuk..
dengan lab session..dengan tutorial..
dengan call lab english..
pergghhhhh..
memang aku bahagia hidup sibuk nie..
=='
well,meet my roommate, SABRINA LOKMAN!




*IGNORE MUKA AKU YANG PELIK DALAM GAMBAR TUH..





anyway,back to the topic!
aku nak share satu laman sharing ebook yang sangat best..
dia takdelah buku-buku yang macam harry potter and so on..
tapi best lah untuk orang yang suka baca klasik english story...
huhuhu
aku guna buku2 dari website nie..
dalam kelas english aku kat kampus..
so great..kena belajar literature lagi..
thank god takde poem..
kalau tak masak aku..
anyway, nie link dia..
klik2 tuu..
jangan lupa..hehe
kalau jumpa lagi link yang best2 aku share ye..
sebenarnya takde kerja nak buat..
okay,tengah bengang nie..doodles!


Comments
0 Comments

No comments:

Post a Comment

Leave your lovely thoughts here :)
Tinggalkan kata-kata manis anda di sini :)

Y
Aching hearts :(
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...