Segmen: Jom Blogwalking by Nabila Biela



heloo..haa..
jangan tanya ape aku buat nie..
haha..aku tengah stress susah sangat nak cari tiket train balik perak nie..
so, join segmen yang dianjurkan oleh seorang rakan blogger*skema*..
hahahaha..
jom lah join!



syarat syaratnya:

1) Follow dan like page blog Nabiela Biela*wajib*
2) Like dan follow sponser*wajib*
3) Buat satu entry mengenai segmen ni..dan tampal kuat2 banner kat atas dalam entry dan backlink ke entry dia..*link entry letak di komen entry tu sahaja*
4) Follow semua peserta yang join*harus*
5) Segmen tamat pada 10/2/2013
6) Tolong share entry korang dekat FB*nanti lagi ramai yang join kan?*
 
 
 
cara pemilihan:
 
1) Random*siapa yang ikut syarat diatas sahaja*
2) Letak banner segmen ni di sidebar dan bloglistkan blog nabila*akan diletak dalam hadiah yang lebih special*
#blog yang cepat loading dan kemas pom akan dikire
 
 
 
senarai sponsor:
 
1)Butik Fairytopia..LIKE
2)Butik Doll scarf..LIKE
3) Tudung Sweet Aryan..LIKE
4) Elleta fashion..LIKE
5) Butik Zea Rea..LIKE
6) Blog Aku Penghibur..FOLLOW
7) Blog Fatin Amalina Husna..FOLLOW
8) Premiun Beautiful..FOLLOW 
 
 
 
senarai hadiah boleh check kat laman web nabila yer..
hope you like it..
blog aku tak cantik..
sebab aku malas..xD
doodles!

12 comments:

  1. singgah dari segmen yang sama ! hehe

    http://aireynhistorylife.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-blogwalking.html

    salam kenal ..

    ReplyDelete
  2. salam :)

    from segmen yg sama :)

    nama kita nisa jugak . tehee :)

    done follow u , follow me back :)

    thanks ! :)

    http://syasyaishiteru.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-blogwalking.html

    ReplyDelete
  3. done follow =) follow me back
    same segment

    http://iloveyoumamat.blogspot.com/2013/01/segment-jom-blokwalking-by-nabila-biela.html

    ReplyDelete
  4. datang dari segmen yg samaaa :) do follow me yee. http://wonderfullythought.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-blogwalking.html thanks dear :)

    ReplyDelete
  5. hye! jenguk2 n folo kamu :)
    dtg dr segmen y same ^_^

    http://wanisuryanie.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-blogwalking.html

    ReplyDelete
  6. dari segmen yg sama.done following u :)
    http://khuzaimahbahari.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-blogwalking.html

    ReplyDelete
  7. dari segmen yang sama . dah follow awak . follow blog saya kalau sudi ye :)

    http://www.cikfie.com/2013/01/segmen-jom-blogwalking.html

    ReplyDelete
  8. Dari segmen yang same.. done follow u.. follow sy bailk kalau sudi le
    http://superdreamland.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-blogwalking-by-nabila-biela.html

    Jemput join short segmen by Hawa and mailey
    http://superdreamland.blogspot.com/2013/02/short-segmen-by-hawa-mailey.html

    ReplyDelete
  9. dari segmen yang sama. done follow, follow me back.

    http://misz-aa.blogspot.com/2013/02/segmen-jom-blogwalking.html

    ReplyDelete
  10. Assalammualaikum , dieba dtg dari segemen yang sama.. done folo u.. :)

    http://whenmyhandsmeetthekeybroad.blogspot.com/2013/02/segmen-jom-blogwalking-by-nabila-biela.html

    ReplyDelete
  11. SInggah dari Segmen yang sama. done follow http://dindamaisarra.blogspot.com/2013/02/segmen-jom-blogwalking.html

    ReplyDelete

Leave your lovely thoughts here :)
Tinggalkan kata-kata manis anda di sini :)

Y
Aching hearts :(
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...