New Year,New Life

allright..so let see what am i going to talk about today..
guess what?myself..!!haha
macam biasa lah kan..takkan lah blog aku nak cakap pasal korang pulak..
hehe..
so hari nie..saya, anisah..
nak menceritakan perihal kehidupan saya di Universiti Teknologi Petronas..
selama sebulan lebih nie..
TADAA~~




the latest of me~




so basically..
my life was okay..like in school..(penipu!)
cuma rindu sangat dengan didie..
dia kawan yang paling baik and comel and setia..
sob sob sob.. :'(
rindu jugak dengan geng FAMISA aku..
and piqah yang sering mendengar..
i am kind of alone here..
got no one that i felt really comfortable to share my story mory with..
but luckily i got a very nice roommie..
introducing SABRINA~




curi dalam fb..dia suruh!




she was kind and talkative..but appropriately talkative lah..haha
she helps me a lot too..
sometimes listen to me..
she's from Mechanical Enginnering..mechy..
her blog is here <3
and this is CERRYVYNA~~




belakang tu nama dia NIKIA




she's kind too..
dia orang pertama yang jadi kawan aku kat UTP nie..
she's from mechy too..
dia sabahan..haha..from mrsm koki..
anyone knows this hottie?? =P




what else..?
well..i got some friends from my course too..
ida..
takde gambar lah nak letak kat sini..hihi
she's nice too..
its good to be friends with her..but..
sometimes i just wish i could be friends with sabreena and cerry more..
but hey..they have each other.. =)




and this girl..
nama dia ain..
coursemate saya..yang kecik comel..huhu
AIN~~




Ambil tadi masa sesi photgrafi,siap blazer..haha




study?okay kot..
hmm..entah lah..my physics was completely terrible..
haha..macam tak biasa nisa oiiii..
bajet kau hebat sangat fizik before nie..kih3
sedih memang lah sedih..
tapi nak buat macam mana..
aku yang plan semua nie macam nie..
so aku kena terima lah hakikat dia kan..let time fix everything..
i needed time..
dekat sini ada aku, meor(budak IS), and muru(budak IS jugak)..huhu
muru masuk private punn..
dia kan indian, mana boleh mohon spc..
biasiswa Mara tak keluar lagi..saya sudah terlalu boros..
duit tersangat cepatlah habis..
kegeraman yang teramat sangat..
hahaha




anywayyy..
i will have to try and get use here..
walau pun setiap kali balik around three hours sampai seremban..
naik niee..




jadual tren refer kat sini,hehe
KTM intercity timetable!





even in tronoh, bandar seri iskandar..
takde MId Valley, The Mines, Time Square and all..
tapi aku bersyukur..
ada hikmah atas semua kejadian..
mungkin ada sesuatu untuk aku kat sini yang takde kat tempat lain..
so nisa, belajarlah untuk masa depan..
tak lama dah..kau dah dewasa..
make your parents knew all their sacrifices worth it all..
make all your love ones be proud that they have you in your life..
so for now and on..
starting from 2013..
its my life in UTP.. =)


Comments
0 Comments

No comments:

Post a Comment

Leave your lovely thoughts here :)
Tinggalkan kata-kata manis anda di sini :)

Y
Aching hearts :(
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...