Shopping raya itu cliche.


assalamualaikum wbt.
hahaha.
well am i so exausted.
nasib baik hari ni nisa dah spend time a day full of short and long nap.
ganti tidur yang banyak tertangguh dekat UTP tu.
god it was very good to have some rest.
dengan jiwa yang berat lagi hiba duka.
dan sarat dengan penderitaan *over
HAHAHA.



tajuk tu abaikan.
mati kutu nak tulis apa tadi actually.
okay tadi..
i went for some last minute raya shopping tadi with my family.
memang boleh pusing pusing kat sini je, sebab ayah strictly nak elakkan diri dari jam yang melampai lampau.
even kitorang just duduk bahau, tapi kat sini kalau jam memang terribly terrible.
well it's just a small town anyway.
even bukan nisa yang shopping,,
cause ibu cakap i've already bought a lot of clothes which i don't even wear yet.
hahaha :)






so selalunya memang nisa lah pereka fesyen merangkap important people of the day.
kena do all the pilih pilih baju stuff and matchig up colours.
bukan setakat baju.
termasuk langsir and apa semua..hahaha
i'm very efficient kalau bab shopping and tengok harga sale.
so i choose blue blouse for my little sister and chocolate coloured pants for her,,
and kebetulan she had this brand new marron bawal that match perfectly.
red and blue never go wrong they said.
HAHA.



banyak sale raya woo banyak sale



budak ni dari tadi ke hulur ke hilir kalah orang tua cari baju



ada dua counter, both are more or less sama panjang line dia



kasut budak budak ni seriously cute and pink and umph haha



so i didn't bought anything.
all i want now is food i guess.
ingat nak pergi fair depan kiara square tu..uuuhh, if you're bahau resident, then you'll now.
HAHA
tapi ayah kata nanti kat situ jam padat padat.
alah ayah, one in a while..bukan selalu right :(
maybe i'm going there alone..haha..you know these days  i kinda like being alone.
jalan sorang sorang..
with perfect clothing (not the one i had to class)
and a shade, HAHA
rasa macam retis you all.



i guess it sums up our raya shopping i guess.
cuma kasut raya adik tak beli lagi..
probably later kita terjah verns or kalau pergi seremban boleh pergi hush puppies or flats kat cotton on.
HAHA.
she seriously have problem with flats, kaki kembang.
macam labu.
why labu. ??



okay.
i wanna sleep i guess.
tomorrow need to wake up to cook for sahur..
hahaha acah mummy mummy.
i miss you sunshine, 
wherever you are.
salam akhir ramadan.






SELAMAT HARI RAYA korang!


assalamualaikum.
helo peeps.
hahahahahaha.
bahagianya.
pada tanggal 25 July 2014, selepas jam 12 malam..
jad 25 Julu lah kan.
finally i'm home.
in peace.
tapi sampai memang lambat lah semalam, dekat pukul 1.
and ayah was so sleepy while driving i keep on singing at his ears sampai dia tak larat nak dengar dah..
hahaha.
home sweet home is the way i said.






well..
IT'S SO GOOD TO BE HOME.
the environment.
selamat..safe and sound.
balik rumah tiba-tiba jiwa rasa setenang mungkin.
peluk bantal busuk.
boleh tidur tanpa sedar diri..haha.but i still i gotta finish tons of stuff before the holiday ends.
kena telan semua KUIH RAYA warisan para lecturer.






cuma..
hati masih dalam kesedihan.
sedikit sebanyak.
after all this while.
after all i've done,,
all i got is kena tinggal sorang sorang.
again.
entah untuk kali yang ke berapa kena macam ni.
and i keep on believing eveytime he make a promise.
hehe.
nak nangis ke nak gelak sekarang?
nak happy ke nak sedih?
hehehe.
tak apalah.
i wish for you to be happy..always.
it's okay..i'm fine..dah biasa dilayan macam ni.
teruskan.






okay selamat hari raya.
soon i'll update gambar raya :)



My "Kuih Raya" by fellow lecturers


Assalamualaikum.
helo people.
new day, new expression.
okay dah.
no more gewy day.
biarkan angin berlalu.
ad berapa juta makhluk Allah dalam dunia ni.
biarkan hati jadi sekuat harimau :)



so today is tuesday.
TWO DAYS MORE.
then balik..oh gosh balik balik.
hahaha.
sebelum boleh berbahagia sebab dapat balik.
here is the list of kuih raya to be consumed during our raya break :



1. Material Science Quiz on 7 August 2014 (Chp 8 & 9)  
2. Material Science Assignment (Individual) to be submitted on 11 August 2014 
3. Material Science Test 2 on 14 August 2014 
4. Vector Calculus Test 2 on 7 August 2014 (Partial Der. until Multiple Interg.)
5. HSE video assignment to be submitted on 4 August 2014 
6. Fluid Mechanics group paper assignment to be submitted on 8 August 2014 
7. Fluid Mechanics Test 2 on Week 13 
8. Thermodynamics Test 2 on Week 13 (rasanya)



setakat ni, ini je..
lepas ni kelas PCE, rasanya akan ada lagi yang menyusul.
ni pun..rasanya macam i did forgot something.
haha.
tak tahu lah nak nangis ke nak gelak sekarang.
MEMANG AKU BALIK RAYA DUDUK RUMAH TAKDE BUAT APA PUN SEMINGGU TU. 
T_T






Allah,,i'm basically gonna died.
like seriously.
pening.







so yeah,,basically this is what we do kan as a human.
so i will find time for people than i wanna spend time with despite of my hectic schedule.
cause i appreciate their existence.
here's a note to be taken to whom yang berniat menyombong :
if you don't want to tak to me, then fine loser, enjoy your moment,,
cause i have no intention in speaking to you for now, tomorrow or forever in any condition or situation.
no need to make me feel so bad for making you distance yourself anyway, cause i don't wanna feel a thing.
i can talk to Allah.
Dia Maha Mendengar.
done.



selamat menyambut hari raya semua.
i miss famisa :)
i love you.



Entah lah.


Assaamualaikum.
geesh, i keep on sleeping today.
esok kelas lagi.
boleh tak taknak pergi kelas?
boleh tak nak ponteng kelas empat hari ni?
boleh tak taknak pergi kuiz khamis ni?
erghh malas lah.
dah kenapa lah buat kuiz hari orang nak balik, sape lah yang nak fokus.
T_T *nangis



today..i just feel so..
dumb.
sad.
more or less crash.
macam rasa nak hentak hentak kepala kat dinding then walk away like nothing happen.
feel terribly sad inside, but still have to maintain outstanding happiness at the outside.
it was just so,,sakit.
kadang kadang rasa nak jerit and nangis and lepas je.
ERGH.






i miss everything.
home.
lauk ibu.
shopping dengan ayah.
AWAK.



yes saya rindu awak.
saya nampak macam ego tapi saya rindu awak.
rindu banyak banyak tak tau nak cakap macam mana.
tak tau nak bagitau macam mana.
plus bagitau pun macam takde function.
you're too BUSY with your stuff.
tak percaya?
nak saya try?
alahai.
takpelah.
you'll ignore me anyway.
known you for years.
tadi pun dah try.






entah lah.
kadang-kadang i think imma bit ike, you know..over thinking..
over reacting.
tapi yelah.
entah,,
nak cakap banyak pun dah malas sebabnya..
benda ni dah cakap banyak kali.
tak adil..
sebab it's always been me who seems to be eager.
and dengan masalah manusia lain yang menyempitkan dada pun, ya Allah.







and yeah.
i'm so sick of crying.
macam if people don't want me to be there then i just shouldn't be there.
i should go away and be happy.
and there you have it.
practically i'm quite standing up for myself now.
hati dah keras dan kental.
i'm being kind to kind people.
being harsh to harsh people.
sebab kalau kau nak orang layan kau baik kau layan lah orang baik jugak.
aku dah penat jadi bodoh.







so sorry sebab post something yang tak bermakna dan emosional di bulan yang mulia ni.
kadang-kadang tak tau dah nak buat apa.
rasa nak let go semua and hidup sorang sorang.
sebab mengharapkan manusia,,
even sesiapa pun,,adalah benda yang paling tak berguna.
REALLY.
manusia ni lupa sifat dia.
lambat sedar.
masa ada dia buat tak tahu macam dia hebat.
tak reti apa itu PENGHARGAAN.
bila dah hampir nak hilang dari genggaman gelabah mencari.
satu lagi sifat manusia ialah pentingkan diri.
asal lepas dia dah lah.
so no use.
entah lah.
i don't know.



*yes dear cousin, if you're reading this..
kakak would love to spend hari raya abroad with your and your mama.
kalau tak raya ni pun i'll try my best to get there during my 4 months break.
this whole pathetic people these days makes me sick.
wait up!



Nak balik rumah.


Assalamualaikum.
"helo people.
people of the world...
and i can be honest that..
i just wanna go homee...."
*singing randomly



i wanna go home.
seriously even though my body is still in utp, obviously lah kan.
cause next week still i got class until thursday.
tapi sekarang ni jiwa dan raga, dan semangat batin dalaman semua dah ada kat rumah dah..
dah tak dapat diselamatkan lagi.
i've bought 2 more novels to read.
menunjukkan yang betapa nisa takkan belajar sepanjang minggu depan sebab otak dah berhenti berfungsi.
hahaha alasan.







by the way, saya ada beberapa perutusan nak dibuat hari ni.
hehehe.
walaupun takde kaitan dengan kalian semua sekalian alam.
but i think it's worth to share what i think.
cause i seems to think quite harshly these few days,,
dah tak selembik dulu.
wonder why..hm.



to my old friend whom i've been mad with :
sorry..
bukan aku marah kau.
bukan aku taknak maafkan kau.
aku bukan sesiapa nak hukum kau, yang mungkin kau buat bukan dengan kerelaan kau pun.
aku marah, mungkin sebab benda kecil je.
aku pun tak tahu apa masalah kau sebenarnya kan.
so it's okay, cukup lah kau tahu, aku dah tak marah kau.
aku maafkan kau.
cuma things has been hard for me..so perhaps we should just stay away from each other..
bukan sengaja aku ignore kau, aku stay away from kau.
but aku marah, aku taknak berkasar.
aku taknak panas hati aku buat aku buat benda salah.
but now aku dah redha, aku tak marah kau..
aku maafkan kau.
cuma satu aku nak kau fikir semula..
Allah takkan uji hambaNya dengan sesuatu ujian yang dia tahu hambaNya takkan mampu kan.
kau lebih maklum dari aku, so sabar.
berfikir sebelum kau bertindak..jangan buat benda yang pelik pelik..
yang kau tahu orang takkan terima dan akan menyakitkan kau.
wanita ni bukan untuk dijadikan teman sampai kau jumpa apa yang kau nak..
dia bukan bitch, she's a woman.
if you want her, simpan niat untuk marry her, she's a human being.
yes, i know the story..aku tak marah, cuma berkata kata sebab dua dua kawan aku.
aku tak tahu apa jadi dengan hidup kau, but yeah.
kau tetap kawan aku, cuma mungkin kita takkan dapat jadi serapat dulu.
i'm sorry.



to lelaki kesayangan saya :
hey awak.
sorry i haven't been talking to you these days.
i don't feel like talking to the world,,
i feel like shutting my doors and windows from every single llife that exist.
i just wanna be alone, cause i feel frustrated.
i've been trying to make things work out between us since the day we fall for each other.
i'm going to be 20 next year, i'm going to be a woman dah awak :)
and i want to be a woman behind all your success, a woman of your strength.
but lately i feel like i've been thinking too much about all of those.
perhaps you're too busy to ask what am i doing, how's my Ramadan today.
i feel alone, i feel ignored.
i feel like it was unlikely to be happen, so i was sad.
huge burden.
but dugaan saya kalau banding dengan yang kat Gaza or MH17, theirs are unbearable.
i've got nothing to ask you.
taknak minta baju raya 2 3 ratus per piece, or neelofalens yang mahal kebaboom..
kuih raya or duit raya, no.
just wanted to ask for you..to stay here.
by my side, like you always said you would be.
i may not be a beautiful queen, i'm so sorry.
but i'll be the best woman in the world you could ever fall for.
saya takut kalau kalau saya pergi, far, and tak dapat balik lagi.
so i want you to know.
you're still my one and only sunshine, and always going to be my one and only.
it's just that saya cuba nak rasa yakin yang awak nak saya, like dulu.
i'm sorry.



okay dah..done. :)
happy akhir Ramadan semua.
jangan pernah berhenti panjangkan doa kita pada saudara Ilam di Gaza.
jangan teralih pandangan kita untuk mendoakan kesejahteraan mereka.
jangan juga lupa pada MH17.
al-fatihah untuk mereka.
such a tragic year.
teruskan berdoa.
teruskan.
jangan pernah berhenti untuk kedua-duanya.
never.






nak balik.



Vector Calculus


Assalamualaikum.
heh.
tired.
not really in mood to talk.
but i still want to scribble something in my blog anyway.
haha
shortpost.



reason?
okay lah macam ni.
sepatutnya we all, CE ada presentation vector calculus hari ni.
reserved day for us from 2 to 6 pm.
so for my group, we choose to do it awal, from 2 to 3 slot.
dah ready dah datang on time,,
BUKAN SENANG NAK KITORANG DATANG AWAL HAHA LOL --'
then suddenly ada notice kat depan bilik lecturer.
presentation for cv and ce students will be don from 3 to 6.
FIRST COME FIRST SERVE.



alright.
so apa jadi dengan kami mereka mereka yag supposely present pukul 2 ni sampai 3 ni?
hahaha, lawak ni lawak.
for most cases hari jumaat memang ramai nak balik.
so berderet schedule owner tiket yang resah gelisah.
apa apa pun tak boleh nak salahkan sesiapa jugak sebab perhaps ada communication erroe ke apa.
so kami pun tercongok lah menanti dr vector calculus(dirahsiakan nama)
HAHA



keadaan semasa depan bilik dr vector



keadaan di luar office dengan tema baju melayu hari jumaat




perkhemahan pandu puteri, tapak bermozek dah takde tanah sekarang



mimi send us this picture sebab dia memang terpaksa balik je tanpa tunggu,,haha



memang.
memang.
memang.
tapi takpelah sekarang dah minta tangguh haha.



sebab tu..communication yang berkesan tu penting ye everyone.
kita kena faham orang and make sure orang tu faham kita.
jangan nak menang je or nak betul je.
and satu lagi nak pesan walaupun takde kaitan, sebab baru happened and i think it's quite inappropriate..
kita hidup bergurau kena berpada pada.
jangan buat orang terasa hati sebab kadang kadang apa kita cakap tu,
offend others badly inside.
siapa tahu benda tu senditif bagi diorang walaupun bagi kita benda tu cikai je.
hidup kita kan lain lain.
kau jangan expect kau makan ayam orang tu pun makan ayam.
mana tau dia makan ikan bilis je.
kalau nak minta dia chill, if orang buat kau terasa pun kau belum tentu akan chill kan.
sebab this type of people according to my experience, mulut banyak.
pandai cakap orang kan :D
so sama sama jaga attitude, Ramadan ni kan.



alright.
tired.
jangan lupa..sedekahkan al-fatihah kepada mangsa MH17.
pray for gaza.
pray for the best in our nation.
nak tidur.
bluek.




MH17 ?


Assalamualaikum,,
just a short post.
i was scrolling my twitter when i read about this news,,
andd within a second my tl was crowded with retweets and tweets regarding MH17 issue.
ALLAHURABBI, that's all i have to say.
Astro Awani pun dah confirm.
yet just between dia crash or being shot down.
nevertheless, ALLAH.
kita still in mood for MH370, masih memerhati perkembangan di Gaza.
this is tough, real tough.






Allah rindu kita.
Allah rindu doa kita.
Allah rindu kita minta perlindungan dari dia.
Dia nak kita balik pada Dia.
setiap yang hidup, pasti akan merasai mati.
remember.
semua ni ujian.
it's a tough year for us Malaysian.
saying you care doesn't mean you care, and doesn't say you care will definitely not make people think you care.
stop making judgement.
stop accusing and making assumptions.
you're not the God, not the playmaker.
make du'a beb.


رَبَّنَا ءَاتِنَا مِنْ لَدُنْكَ رَحْمَةً وَهَيِّئْ لَنَا مِنْ أَمْرِنَا رَشَدًا 
Maksudnya : "Wahai Tuhan kami! Kurniakanlah kami rahmat dari sisiMu, dan berilah kemudahan-kemudahan serta pimpinan kepada kami untuk keselamatan ugama kami"(Al-Kahfi : 10) 



klik here for news from astro awani itself.



keep your heart strong and calm.
keep making dua.
it's Ramadan.



Saya Kenyang.


Assalamualaikum wbt.
hahaha.
saya kenyang.
seriously i'm full like so much with nasi tomato and satay and cendol bla bla..
*muntah



IFTAR CE FOR RAMADAN 2014.
yes indeed i admit batch kami memang suka makan.
suka jamuan.
suka makanan.
hahaha.
so kepada mereka mereka yang rajin organise this sorts of stuff, jangan lupa lepas raya kita makan makan lagi okay..
anyone please bawak rendang and nasi impit.
goshh i love nasi impit..
masa kecik dulu nisa suka makan nasi kosong..haha






okay untuk pertama kalinya i got nothing in my mind to write cause..
TOO FULL BEB.
serious too full.
tengok lah gambar dengan caption caption sastera ni..
kalau on the way ada idea then i'll write :D



hanya JAUHari mengenal manikam *aku buntu



hidup ni kadang kadang berdua, kadang kadang dua setengah



so they said, "BUT FIRST LEMME TAKE THOUSANDS OF SELFIES" ?



this is CE rockers



tehee :D



menanti waktu makan yang tak kunjung tiba



seindah senyuman colgate dari maryam



err amal err *no caption




berkilaunya baju Mukhzin takkan dapat sama dengan KETRADISIONALAN kain yang dia pakai.



dish served, menjadikan perut sebuncit ibu mengandung



haa..ni ada satu manusia that i would like to introduce.
teheee.






her name is Farah.
she took my phone and left me with this selfie so i won't miss her katanya..hahaha
pink lover just like me but the today i didn't wear pink.
baju kurung semua tinggal kat rumah, all that's left is black --'
budak ni hyper dia tahap kitty cat paling comel kat dunia ni.
klik sini kalau nak kenal dengan dia..
hahaha
dia cakap kalau ada queen of selfe award jangan lupa nominate dia.
okay jom tengok selfie kitorang.










hahahaha..maaaf lah ye.
okay sekarang kenalkan ni pulak ida.
ni kalau nak kenal tak boleh sebab tak available..haha
JOKING, jangan kecewa semua rileks.
dia ni pulak..ceritanya..
i kept her precious teddy with me.
tido dengan benda berbulu putih tu setiap malam setahun lebih dah.
sejak kitorang pindah dari village 2 ke consecutive village according to our floor.
hahaha sekarang teddy tu dah dipulangkan pada dia..
sometimes i do miss teddy tu cause every night it kinda gives me company befoe i had my minion :D
selfie time !








oh ya i almost forgot !
tadi masa tengah tengok mereka semua berjimba ambil gambar,,
*ceh padahal sama je kita ni
they did ask me what product did i used for that i have such a FLAWLESS skin..
hahaha, easy.
i used FLAWLESS. :D
click here to read my post about Flawless.






i just love them.
i love how clumsy they are,,
how cute they are,,
how innocent and kind and beautiful their attitude are.
harap silaturrahim yang lahir dari persahatan kami ni kekal.



Daripada Anas r.a. bahawasanya Nabi s.a.w. bersabda : 
"Janganlah kamu saling benci-membenci, dengki-mendengki, belakang-membelakangi dan pulau-memulau. Dan jadilah kamu hamba-hamba Allah yang bersaudara (dengan berkasih-sayang dan ziarah-menziarahi). Dan tidak halal bagi seorang muslim meninggalkan (memulaukan) saudaranya lebih dari 3 hari."
(Hadis riwayat Bukhari dan Muslim)



THIS IS MY BATCH.
THIS IS MY LIFE.
THIS IS MY STORY.
what's yours?
:)





Cerita Zaman Dulu


Assalamualaikum.
alright i'm back.
pening kepala  hari ni maybe cause the weather is kinda hot.
and i barely consume enough fluid last night so..
memang lah hari tiba masa untuk pening 
O.o



so semalam..or kelmarin..
oh yelah semalam..haha
nisa ikut budak budak ni pergi tesco beli a few stuff untuk buat kek batik..
for our grand iftar CE.
course chemical engineering batch jan 13 ni memang suka buat benda benda yang membabitkan makanan and leisure ni..
tapi great, bagus sebab it strengthen our bond.
kami ni masing masing malu malu meow pulak..haha






so tengah pusing pusing kat dalam tesco tu..baru nak pergi payment counter..
masrihan tiba tiba cakap, "korang pandai pilih baju budak tak?"
rupa rupanya dia nak beli baju untuk anak sedara dia.
ke sepupu..ke sape eh O.o
macam tulah yang penting bukan anak dia. :D
p/s : nisa takde dalam semua gambar di bawah


tiba-tiba i kinda remember how i really love to go to clothing section when i was small back then.
dulu nisa duduk Pahang, bandar temerloh.
it was a city, even bigger then bahau lah sebab bahau still pekan..hehe
so dulu kalau pergi barang dapur ada dua tempat nisa akan terjah dulu.
as in doll house section and tempat baju.
goshh, semua benda yang ada kat situ akan buat my mouth watering on the spot !
walaupun cuma baju supermarket, tapi sebab kecil kecil mana lah fikir sangat kan..haha







ibu pulak memang tak pernah bagi lah nisa beli barang barang seperti yang disebutkan di atas.
percaya tak when i was a kid, i was never been pampered by any of those dolls and expensive fancy toys.
even when i started my high school i didn't owned my own laptop and mobile phone,,
like my little brother and sister do now..sobs.
ayah jelah yang kadang kadang belikan flush toys or so called alat masak lah apa tu kan.
but ibu was very strict with me when i was a kid.
but then when i grow up i understand why ibu never pampered me with all those unnecessary stuff.
mommy knows better :)



when i was a child i really love the idea of having to choose our own clothes.
sebab being me, is very hard back then frankly speaking..hahaha
ibu akan pastikan everything i do was in perfect condition.
what i wear, how i perfom in school, how do my hair look like, how do i smell..
yelah ada sesetengah parents yang lok gi je anok mu nok jadi gapo,,
ha kan keluar sekali :D
i remembered dulu nisa sangat teringin nak pakai dress yang fancy fancy rambu ramba tu.
time raya kalau pergi mall kids department tu memang ada lah kan baju macam tu.
tapi memang..
memang sekali pun ibu tak pernah belikan
dia kata, no..sebab dia serabut dengan lace bawah tu..haha..
so sampai sekarang..nisa tak pernah rasa pakai.
sekarang dah terlambat sebab dah tua :D






i remember when i was a little girl i am so in love with barbie dolls.
so in love but i could never own it.
i love pink since back then.
always find pink as the perfect colour for everything..haha
rumah rumah barbie doll yang harga ratus ratus tu..
ya Allah, nangis bila ingat T_T
bila pergi mall, memang akan tenung benda tu lama lama.
and end up balik rumah dengan hati yang sayu dan hampa sebab tak dilayan..haha
mainan orang kaya ayah cakap.






semalam masa diorang pilih baju untuk anak sedara masrihan i was like..
sengih sorang sorang..haha
looking at every inch of the section.
sebenarnya i kinda miss Temerloh.
you know, where i was grown up..where i learn how to be a girl :)
temerloh bandar ikan patin cakap ke aok, tapi kome tok suke mende uh  :D
hahaha goshh i miss the accent, i rarely speak it unless balik kampung..
jumpa all my pantai timur geng..haa..kelantan terengganu pahang campur semua.



satu hari nanti if i had my own children, in syaa Allah.
i'll struggle to be the best mommy like ibu used to be to me..
i'll give the best to them, teach them how to grow up strong and safe :)
mana awak?
awak baca ni :p
selamat berbuka puasa!



Sahabat Saya


Assalamualaikum..
alright i promised this will just be a quick short post sebab pukul dua nak kena pergi adjunct lecture.
ughh, you know how that tortures --'
just wanted to share with the world.
how much i love these folks.








this is my world.
ni lah dia manusia manusia yang akan whatsapp me early in the morning..
late at night..
sesuka hati diorang tanpa tanya aku free ke tak..haha
but i never doubt it, their presence make me feel better everyday.
strengthen my heart.
kawan macam ni yag penting.
tak perlu bermuka muka untuk jadi kawan dia.
boleh jadi diri sendiri.
buat apa ada kawan yang gempak and havoc tapi tak happy kan?
asyik cerita pasal status, perkecilkan kita..what for?
Allah pun tak suka kita pura pura.



Hadis Persahabatan: Jangkitan Orang Durjana"Jangan bersahabat dengan orang yang durjana nanti menjangkit kedurjanaanya kepada anda. Awas dari berkawan dengan rakan/sahabat yang jahat." (Al-Mustadrak ala al Sahihain)



so dah.
i can proudly says, that i love you guys..
korang made my world.
later!



Y
Aching hearts :(
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...