Amyera Beauty Flawless Sincare



Assalamualaikum.
helo world :D
sebenarnya banyak lagi kerja lain yang nak kena buat ni but at the end i choose to online.
and blogging.
gessh, ngantok tahap dewa seriously sebab nangis banyak sangat semalam.
sebab apa? jangan tanya..nangis lagi nanti erghh.
mata pun dah imitate panda yanng bulat bulat tu.
erghh,,tapi takpe.
kenapa takpe? :)



Haa..
sebab hari ni nisa nak cerita pasal flawless skincare..
flawess ni nama je FLAWLESS ala ala mat saleh tapi 100% made in malaysia okay.
ore klate kito :)
founder dia memang alhamdulillah superb cantik, kind, diligent and wonderful young woman.
flawless ni 100% natural product..
sesuai untuk lelaki dan wanita, even packing dia gegirl sikit.
kalau kulit sensitive, like me memang sesuai pakai.
kulit berjerawat, lagi lah seriuosly..works so well korang.
like memang sangat match dengan my skin, i was like wearing it on like a week and my teribble rashes for wearing wrong skincare produt was gone!
korang semua pun boleh try..
in syaa Allah no regret..wallahi. :)






harga one pack, pada nisa tak mahal..
sebab sangat berkesan.
daripada beli produk yang tah pape ratus ratus kadang kadang menipiskan kulit so tak guna jugak kan.
RM80 je, boleh kumpul duit raya ni and go buy yourself this skincare okay :)



bukan perempuan je guna tau..
guys pun boleh guna..
my younger brother yang form 4 tu got problems with jerawat (maklumlah puberty)
and kulit dia macam burn sikit sebab aktif outdoor kat mrsm kan.
so i give him a small piece of the soap, yup only small piece.
after a while he was using it, dia balik pulang bermalam my mom cakap dia mintak satu ketul sabun tu sebab dia kata jerawat makin hilang.
muka nampak cerah sikit..and kulit tak nipis, handsome as it is !
imma happy sister and customer ! 




so guys and gals yang kulit probem tu boleh check it out kat instagram, amyerabeauty.
boleh tengok diorang ada banyak testimoni..
boleh tengok feedback customer yang berlambak lambak.
boleh tengok a few produk diorang yang lain macam chocoglow, pearl body and jus dara montok(ni untuk girls je).
boleh order jgak kat situ.
tapi rasanya sekarang yang hq dia punya stock habis sebab dia nak tukar packing baru..
so boleh cari dealer terdekat dengan korang and if you're somewhere in KL and Selangor, jangan risau.
dealer banyak gila and boleh cod :D
so sesapa yang nak cantik cantik raya ni still sempat.
go go korang tengok, and have a flawless skin!









yeay :)


instagram : amyerabeauty 



Comments
0 Comments

No comments:

Post a Comment

Leave your lovely thoughts here :)
Tinggalkan kata-kata manis anda di sini :)

Y
Aching hearts :(
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...