Sahabat Saya


Assalamualaikum..
alright i promised this will just be a quick short post sebab pukul dua nak kena pergi adjunct lecture.
ughh, you know how that tortures --'
just wanted to share with the world.
how much i love these folks.








this is my world.
ni lah dia manusia manusia yang akan whatsapp me early in the morning..
late at night..
sesuka hati diorang tanpa tanya aku free ke tak..haha
but i never doubt it, their presence make me feel better everyday.
strengthen my heart.
kawan macam ni yag penting.
tak perlu bermuka muka untuk jadi kawan dia.
boleh jadi diri sendiri.
buat apa ada kawan yang gempak and havoc tapi tak happy kan?
asyik cerita pasal status, perkecilkan kita..what for?
Allah pun tak suka kita pura pura.



Hadis Persahabatan: Jangkitan Orang Durjana"Jangan bersahabat dengan orang yang durjana nanti menjangkit kedurjanaanya kepada anda. Awas dari berkawan dengan rakan/sahabat yang jahat." (Al-Mustadrak ala al Sahihain)



so dah.
i can proudly says, that i love you guys..
korang made my world.
later!



Comments
0 Comments

No comments:

Post a Comment

Leave your lovely thoughts here :)
Tinggalkan kata-kata manis anda di sini :)

Y
Aching hearts :(
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...