Saya Kenyang.


Assalamualaikum wbt.
hahaha.
saya kenyang.
seriously i'm full like so much with nasi tomato and satay and cendol bla bla..
*muntah



IFTAR CE FOR RAMADAN 2014.
yes indeed i admit batch kami memang suka makan.
suka jamuan.
suka makanan.
hahaha.
so kepada mereka mereka yang rajin organise this sorts of stuff, jangan lupa lepas raya kita makan makan lagi okay..
anyone please bawak rendang and nasi impit.
goshh i love nasi impit..
masa kecik dulu nisa suka makan nasi kosong..haha






okay untuk pertama kalinya i got nothing in my mind to write cause..
TOO FULL BEB.
serious too full.
tengok lah gambar dengan caption caption sastera ni..
kalau on the way ada idea then i'll write :D



hanya JAUHari mengenal manikam *aku buntu



hidup ni kadang kadang berdua, kadang kadang dua setengah



so they said, "BUT FIRST LEMME TAKE THOUSANDS OF SELFIES" ?



this is CE rockers



tehee :D



menanti waktu makan yang tak kunjung tiba



seindah senyuman colgate dari maryam



err amal err *no caption




berkilaunya baju Mukhzin takkan dapat sama dengan KETRADISIONALAN kain yang dia pakai.



dish served, menjadikan perut sebuncit ibu mengandung



haa..ni ada satu manusia that i would like to introduce.
teheee.






her name is Farah.
she took my phone and left me with this selfie so i won't miss her katanya..hahaha
pink lover just like me but the today i didn't wear pink.
baju kurung semua tinggal kat rumah, all that's left is black --'
budak ni hyper dia tahap kitty cat paling comel kat dunia ni.
klik sini kalau nak kenal dengan dia..
hahaha
dia cakap kalau ada queen of selfe award jangan lupa nominate dia.
okay jom tengok selfie kitorang.










hahahaha..maaaf lah ye.
okay sekarang kenalkan ni pulak ida.
ni kalau nak kenal tak boleh sebab tak available..haha
JOKING, jangan kecewa semua rileks.
dia ni pulak..ceritanya..
i kept her precious teddy with me.
tido dengan benda berbulu putih tu setiap malam setahun lebih dah.
sejak kitorang pindah dari village 2 ke consecutive village according to our floor.
hahaha sekarang teddy tu dah dipulangkan pada dia..
sometimes i do miss teddy tu cause every night it kinda gives me company befoe i had my minion :D
selfie time !








oh ya i almost forgot !
tadi masa tengah tengok mereka semua berjimba ambil gambar,,
*ceh padahal sama je kita ni
they did ask me what product did i used for that i have such a FLAWLESS skin..
hahaha, easy.
i used FLAWLESS. :D
click here to read my post about Flawless.






i just love them.
i love how clumsy they are,,
how cute they are,,
how innocent and kind and beautiful their attitude are.
harap silaturrahim yang lahir dari persahatan kami ni kekal.



Daripada Anas r.a. bahawasanya Nabi s.a.w. bersabda : 
"Janganlah kamu saling benci-membenci, dengki-mendengki, belakang-membelakangi dan pulau-memulau. Dan jadilah kamu hamba-hamba Allah yang bersaudara (dengan berkasih-sayang dan ziarah-menziarahi). Dan tidak halal bagi seorang muslim meninggalkan (memulaukan) saudaranya lebih dari 3 hari."
(Hadis riwayat Bukhari dan Muslim)



THIS IS MY BATCH.
THIS IS MY LIFE.
THIS IS MY STORY.
what's yours?
:)





Comments
0 Comments

No comments:

Post a Comment

Leave your lovely thoughts here :)
Tinggalkan kata-kata manis anda di sini :)

Y
Aching hearts :(
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...