Saya Nak Duit Raya RM300 Daripada Nile.Com.My


Asalamualaikum..
helo.
i'm having so much stomachache.
tak larat nak jalan.
done with terawih :)
hahaha ala ala gegirl dekat twitter yang posing pakai telekung.
takpelah dik thanks bagitau akak awak dah terawih.
boleh lah jad calon adik ipar *pengsan



anyway..
malam ni nisa nak join GA, yes giveaway.
from Nile.com .
one of the biggest online shop yang jual lots of stuff, yang sememangnya sesuai untuk kita kita semua ni..
terutamanya untuk raya.
so hadiahnya adalah :

2 x Pemenang Bertuah akan mendapat RM300 tunai
4 x Pemenang Bertuah akan mendapat RM100 tunai



best kan seriousy best kot hadiah dia..
like so much, there's tones of stuff you can do with that amount of money.
boleh lah bagi duit raya tahun..
acah acah dah kerja kan..haha
so in syaa Allah, if nisa dapat jadi lucky winner (yes oh please yes)
nisa nak bantu seseorang..yang drahsiakan.
yes, dia adalah sahabat.
but the dia dalam keadaan yang sangat terdesak sekarang.
even dia tak pernah minta tolong rasa macam bertanggungjawab untuk tolong..
dia sangat sweet and loyal.
tak macam ada sesetengah sahabat yang suka memperkecilkan orang lain.
sebab apa? sebab dah biasa mewah.
tak ingat satu hari nanti takde harta yang boleh halang dia dari seksa kubur.
so terpulanglah kan :)



cara nak join? alright follow steps ni :
(copy dari blog Lyssa )

1. TAJUK : Saya Nak Duit Raya RM300 Daripada Nile.Com.My

2. Letak banner ini di dalam entry korang dan link kan banner itu dengan link yang ini ..
http://www.nile.com.my/page.php?cd=76




3. Dalam entry tu nanti , korang ceritakan , kalau korang dapat RM300 tu , apa korang nak  buat untuk bulan Ramadhan atau hari raya nanti ..( Contohnya macam nak bawa family korang dinner berbuka puasa ke , ataupun nak beli biskut raya ke , atau apa2 je lah . Nanti korang ceritakan ye . hehe)


4. Emailkan ke give_away@nile.com.my korang punya detail dengan tajuk :

Raya GiveAway (Nama Penuh Korang) 
a. Link Blog : 
b. Nama Penuh : 
c. H/p Number :





apa lagi? jom join!
 Tarikh akhir untuk join contest ni ialah pada :21/07/2014, 11.59pm :)
boleh check result kat sini.


2 comments:

Leave your lovely thoughts here :)
Tinggalkan kata-kata manis anda di sini :)

Y
Aching hearts :(
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...