Vector Calculus


Assalamualaikum.
heh.
tired.
not really in mood to talk.
but i still want to scribble something in my blog anyway.
haha
shortpost.



reason?
okay lah macam ni.
sepatutnya we all, CE ada presentation vector calculus hari ni.
reserved day for us from 2 to 6 pm.
so for my group, we choose to do it awal, from 2 to 3 slot.
dah ready dah datang on time,,
BUKAN SENANG NAK KITORANG DATANG AWAL HAHA LOL --'
then suddenly ada notice kat depan bilik lecturer.
presentation for cv and ce students will be don from 3 to 6.
FIRST COME FIRST SERVE.



alright.
so apa jadi dengan kami mereka mereka yag supposely present pukul 2 ni sampai 3 ni?
hahaha, lawak ni lawak.
for most cases hari jumaat memang ramai nak balik.
so berderet schedule owner tiket yang resah gelisah.
apa apa pun tak boleh nak salahkan sesiapa jugak sebab perhaps ada communication erroe ke apa.
so kami pun tercongok lah menanti dr vector calculus(dirahsiakan nama)
HAHA



keadaan semasa depan bilik dr vector



keadaan di luar office dengan tema baju melayu hari jumaat




perkhemahan pandu puteri, tapak bermozek dah takde tanah sekarang



mimi send us this picture sebab dia memang terpaksa balik je tanpa tunggu,,haha



memang.
memang.
memang.
tapi takpelah sekarang dah minta tangguh haha.



sebab tu..communication yang berkesan tu penting ye everyone.
kita kena faham orang and make sure orang tu faham kita.
jangan nak menang je or nak betul je.
and satu lagi nak pesan walaupun takde kaitan, sebab baru happened and i think it's quite inappropriate..
kita hidup bergurau kena berpada pada.
jangan buat orang terasa hati sebab kadang kadang apa kita cakap tu,
offend others badly inside.
siapa tahu benda tu senditif bagi diorang walaupun bagi kita benda tu cikai je.
hidup kita kan lain lain.
kau jangan expect kau makan ayam orang tu pun makan ayam.
mana tau dia makan ikan bilis je.
kalau nak minta dia chill, if orang buat kau terasa pun kau belum tentu akan chill kan.
sebab this type of people according to my experience, mulut banyak.
pandai cakap orang kan :D
so sama sama jaga attitude, Ramadan ni kan.



alright.
tired.
jangan lupa..sedekahkan al-fatihah kepada mangsa MH17.
pray for gaza.
pray for the best in our nation.
nak tidur.
bluek.




3 comments:

Leave your lovely thoughts here :)
Tinggalkan kata-kata manis anda di sini :)

Y
Aching hearts :(
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...