Collagen Dust by Toujours Skin


Assalamualaikum.
okay first ni bukan review ke apa.
i just got this stuff pagi tadi kat mailroom utp !
dari hari isnin menanti dengan penuh sabar dan kusyuk. :)



klik gambar untuk tahu lebih tentang produk ini :)



hari ni bukan lah hari yang baik..
yelah, nak buat macam mana, kita nak expect orang untuk kawan dengan kita.
diorang mesti nak orang baik baik.
i'm a sinner anyway.
and above all people mesti akan pilih orang yang lebih rapat berbanding orang yang lebih sakit.
i'm shocked.
two stories in one day, and yet berlatar belakangkan jalan yang more or less similar.
nisa rasa macam, i don't even know why i am still not crying at this moment HAHAHA
dah penat sangat kot.
terima kasih semua sebab dah menjatuhkan saya.
saya harap awak awak dan awak juga bahagia, di berkati Allah selalu.
amin.



so back to the story, i am very excited untuk dapat benda ni sebab my day had just gone worse.
so bila dapat i was like, yeay.
hehe
nanti bila amyerabeauty release packing baru for their punya skincare i really have to get one.
sebab dah habis.
so nak guna serentak and see would the result be better of best!














malunya nak tunjuk gambar muka segar bugar ni..haha
no filter no editing no make up and so call stuff.
siapa yang study sama dengan nisa, terutamanya dekat MRSM SERTING,,
will definitely know how bug face i have masa spm..hahaha
maaf lah gambar camera laptop nak expect cantik mana kan.
muka pun memang dah pelik...hahaha
i look terrible,,
i look pale,
i look skinny,
and very undesirable..haha
yes saya tahu semua saya nampak teruk these days.
thank you untuk yang tegur.
buat saya sedar. :)



saya ni bukan lah orang kaya yang boleh bergaya sakan sesuka hati habiskan duit mak bapak.
saya ni orang biasa.
saya dah berusaha, dari kecik..untuk dapat apa saya ada sekarang.
ayah cakap dekat adik lelaki nisa selalu if nak cari isteri cari yang tahu susah.
bukan yang tahu menyusahkan je.
yes, i've been in the 'susah' condition.
dari segi lahiriah or batiniah.
jujur.
i've been physically susah.
so i know that how it feels to be susah and not to look down on people.
sekarang Allah uji kesusahan dari segi batin.
so later on i would know what sakit hati is, and you won't do the same to people.
so let's see how would i look like after this bombastic try out.
amyerabeauty plus keknis collagen dust!



EDITED POST :


So basically this is what happens for about one or two weeks of usage of both of this thing!









okay yang flawlesss i have been using it for quite some times and it is really and awesome product *thumbsup
and collagen ni sangat membantu jugak.
i put it in my lotion and sapu dekat kaki every night.
dekat kaki ada kesan parut sebab nyamuk gigit.
so parut tu dah memudar..
i look a bit better..i mean eyebag dah kurang and muka dah nampak radiant sikit.
no more sobber ye nisa.



gambar gambar dalam post ni filter amatlah minima kerana..sekadar mencerahkan gambar je sebab kita tak pakai ipong.
kulit licin ke mata eyebag itu betul betul T_T
untuk jadikan pemakaian apa apa skin care or collagen itu lebih berkesan,
nisa rasa kena amalkan minum air banyak.
SANGAT BANYAK..HAHA
baca post ni untuk tips cantik  :)




Comments
0 Comments

No comments:

Post a Comment

Leave your lovely thoughts here :)
Tinggalkan kata-kata manis anda di sini :)

Y
Aching hearts :(
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...