Hari Penuh Gambar


Assalamualaikum.
okay, okay.
saya dah post blog post ye kawan kawan.
mulai hari ini beta dah tak boleh menaip perkataan dan words,,
atau story yang tidak menepati piawaian kerana terdapat stalker stalker di belakang.
lepas tu dibahan.
hahaha.



semalam kami ke kuala kangsar.
rumah abe Aiman.
then afterwards roslinar aifar, kakak cantik lagu ayu CE ajak pergi taiping, rumah dia.
okay mereka sepasang..haha
this jalan raya was a lot of fun, seriously, the best in my life.
6 buah kereta deret deret kat highway,,
saling meninggalkan antara satu sama lain.



cakap pasal kereta kat highway, aishh.
qilah bengang dengan najd.
student international daripada, err..yaman kot.
bawa kereta saga klasik dia tu ke hulu ke hilir dekat atas jalan tu buat pening kepala orang.
kami ni duduk belakang menemani Honda Civic amal DC.
farhan dengan firdaus juhan duduk dalam kereta tu muka cool je.
i wonder how they actually feel inside,
bila kereta tu berdesup desup je menyusup belakang kereta orang.
macam dekat litar sepang..
hahaha.
p/s : ustaz daus macam budak budak comel cerita tom tom bak, kata 'rahsia'



then dekat rumah aiman.
okay, rumah aiman ada kambing T_T
nisa macam dah, "lamanya tak tengok kambing.."
ada bunyi ayam.
ada rumput nan menghijau.
hahahaha..i miss the smell of a village.
the calmness of a rural area.
mak aiman macam aiman, baik je dan friendly.
eh tak, aiman pendiam.
lepas tu budak budak ni main kira point girls bagai siapa paling rajin..
korang nak sangat tengok kami perempuan ni buat malas ke?
hahaha, kang terkejut..negative terus point.
dan again..kena bahan lagi lah saya nampaknya..nasib lah tak ada orangnya kat situ semalam.
haire pulak pergi pakai baju pink jugak tu dah kenapa haire T_T



no picture caption today, sebab budak budak ni kutuk caption i bluek



okay then pergi rumah kak roslina.
sebelum tu we went to Taman Tasik Taiping.
Wallahi i swear it was beautiful..sebab tu ramai orang yang kahwin ambil gambar dekat sana perhaps.
pokok dia was like, really taking the shape, membentuk dengan cantik.
hijaunya rumput dia..
dengan keadaan and suasana breezy yang hampir nak hujan pulak.
haire apa lagi dengan hadeef pergi ambil gambar stylo berhashtag #ikutcarahaire
boleh search kat insta ye, hahaha
tapi memang stylo diorang punya gambar, love it very much.
thumbsup korang!



this is a post full with gambar.
so kita tengok gambar.
sorry kalau nisa tersenyum lebar sangat.
or ada sesiapa dalam tu buat muka candid pelik sangat.
semua ni bukan saya punya.
sebab tu gambar dia lain lain texture.
it's either aida rosdi or aqilah husna punya.
s3 and iphone 5s.
oh oh and ipod hareiz yang kami sailang semalam untuk kami selfie hahaha.



















okay budak baju biru ni main phone aidot ambil gambar semua orang, tak pernah jumpa monopod kot.
























































tengok haire kat belakang tetiba ada hahahaha



























paan second round makan, tempat danish duduk tu bak kata zati tempat 'menyedut' dadih.






okay semua ni randomly pick sebab banyak sangat gambar nak letak semua macam apa pulak.
muka sama je pun --'
so basically kat rumah ros..semua gambar dalam kamera aidot dan danish.
kecuali untuk yang ini :


















kredit to amal DC sebab ambilkan gambar.
jangan tanya what did i laugh so hard about.
seriously all i can remember is laughing cause aini pegang pinggang saya..haha
maaf ye saya penggeli.
50 m sebelum tangan orang tu sampai nisa dah dapat rasa aura geli tu.



okay, masa untuk gambar kami!









yang tengah tu aqilah husna the driver and yang hujung tu ain zohan.
dua dua tak available so jangan pm nisa untuk pertanyaan lanjut.
hahaha.
i know i look like mummy cause bangun lambat tak sempat nak berfikir main sarung asalkan tutup semua.
just want to say yang i enjoy my day with you guys girls,,so much.
even test fluid hari ni macam tak berapa senonoh pun i didn't regret it cause semalam was awesome.
terima kasih for making me laugh so much with all your nonsense.
sebab korang aku lupa semua masalah aku.
even sekejap it was worth it.
takpelah aku tak marah pun pasal korang bahan bahan aku tu okay.
i love you guys.
all of you.
deep inside my heart.
may we all graduate with an honor in chemical engineering!




Comments
0 Comments

No comments:

Post a Comment

Leave your lovely thoughts here :)
Tinggalkan kata-kata manis anda di sini :)

Y
Aching hearts :(
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...