Jamuan Raya CE 2014


Assalamualaikum.
tehehehe.
maaf after a whole night without sleep struggling to finish report for fluid mechanics nisa dah jadi..
zombie separuh manusia.
kadang kadang normal kadang tak..hahaha
hari ni the whole day i feel kinda blurry..
macam tak dapat nak berfikir sangat.
mengantuk tu tak payah nak cerita sangat lah memang out of control..
sampai tadi dalam kelas pagi pagi pukul 8 rasa kesian dekat lecturer tu sebab macam the whole class,,
yang memang 2 3 ketul je pun yang datang,,
tak dapat nak concentrate langsung dekat dia sebab semua penat.
baiknya dia, mengajar dengan penuh senyuman.
Ya Allah i feel so bad about Dr Azmi now T_T
ampun dr, saya nak A material science.



petang tadi ada jamuan raya.
like i said sebab dah bengong sangat ngantuk orang ambik gambar pun i was like,,
huh, gambar? okay jom.
then sambung main phone..sungguh bukan aku kalau nampak kamera tak menggelupur..haha
so makanan pun okay.
mummy Mimi bagi nasi goreng warna putih campur ayam bakar karya, jejaka jejaki gantang CE.
ada sosej sorang dua batang, lemang, ayam kari ke rendang entah..haha
lepas tu ada pencuci mulut chinese cuisine lah jugak, tak ingat nama dia apa.
TANG YUEN i think.
ada 3 ketul dumpling mini ala ala kuih buah melaka, then letak dalam sup manis.
tapi tak sempat rasa..lupa nak ambik..sobs.
didendangkan dengan lagu raya pelbagai irama oleh laptop mini abe Muzen.
Abe Muzen hari ni pakai baju Abe Hadeef,,
yang kononnya dah ditinggalkan sejak dari tahun lepas oleh Hadeef dalam bilik dia.
lepas tu Hadeef was like really clueless, "Serious ni baju aku?"
hahaha..cuteness overload lah diorang ni.
aku memerhati je.



mendengar luahan hati abe hairie pasal ipong dia masuk air yang segak berbaju melayu biru *muntah



Ya Allah aku sumpah tak ingat apa jadi time ni.



"Ayam, ayam ! Cepat nanti dia terbang !"



Kakak kakak cantik CE, once again i'm lost behind in yellow.



eh azizie si kelabu dan mimi si merah *batuk keluar darah


memang semua tak ada pun yang nisa pandang kamera..
hahaha.
entah lah kenapa jadi tak minat tengok kamera orang hari ni..sobs.
semua gambar ni di share di whatsapp group oleh Aida Rosdi.
okay lah ada dua ketul gambar yang ambik dengan yuni and kak jati comel.









dah dua kekakak cantik ni dok mempersoalkan,,
kenapa muka diorang kat second picture tu macam tu..
sedangkan i just control cun.
sebenarnya, i didn't even noticed when she pressed the capture button.
i just continue smiling until everything is over cause i am so blur..hahaha
i look better with a bit lipstick kan? pakai apps letak lipstick :D



nisa tak start lagi eksperimen memakan, ceh memakan.
eksperimen untuk consume toujours and apply amyerabeauty at once tu sebab nak tunggu stock skincare.
so later kita buat before after ye.
hahaha.
doakan saya tenang.
in syaa Allah, dengan doa kalian saya akan jadi lebih kuat.
sebab nisa nak serahkan segalanya pada Allah.
to believe in ourselves means to believe in Allah.
and to find strength in us, first we need to find Allah.
IN SYAA ALLAH.
if it's meant to be it will be.




2 comments:

  1. dah jadi zombie....Bestnya jamuan raya..BBQ pon ad..:D

    ReplyDelete

Leave your lovely thoughts here :)
Tinggalkan kata-kata manis anda di sini :)

Y
Aching hearts :(
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...