Saya meroyan masa final exam.



Assalamualaikum.
ooh ooh.
tak tahu nak cakap apa.
ESOK FINAL EXAM PAPER VECTOR CALCULUS WOO.
speechless.






okay HSE tu salah suppose to be on 7 September 2014, after FLUID MECHANICS cause i wrote this after they changed the schedule then the next day they change it back and we were like,,
"WTF??"



okay dah diam nisa diam.
read it..read it..read it.
who am i eh, budak suka membebel ni?



Positive.
dari dulu ibu selalu cakap, i was the brightest among my siblings(3 ketol).
bukan nak bangga tapi ini ibu kita cakap haip jangan lawan cakap mummy LOLOL
bukan apa, cause i am full of curiosity.
nisa dulu bukanlah nisa yang sekarang,
yang ayu bertudung molek berbaju lengan panjang, pakai lip balm pink pakai sandal gegirl segala bagai.
masa umur 5 6 tahun dulu saya galok sangat masuk dalam semak meneroka alam semula jadi.
kutip kutip serangga kat laman rumah even though banyak kali kena piat telinga dengan ibu.
kenal hampir semua jenis serangga yang ada kat laman tu, dengan dress or skirt, rambut pony tail and selipar jepun pink.
okay pink tak tinggal.
when i was 7 i suka sangat panjat pokok jambu depan rumah, then one day tengah aman damai kat situ..sekali toleh belakang ada ular daun besar lengan melingkar kat dahan sebelah.
TU LAST TIME I PANJAT POKOK.
when i was 4, ibu said i love to sit there alone dekat meja dapur masa ibu tengah masak..
and baca paper.
even tak faham apa benda maksud tersirat dia mungkin, but i was reading like a pro already.
4 years old kau baca paper ambil tahu perkembangan dunia, macam mak orang..
sekarang?
membebel je kerja aku..haha
dalam adik beradik ayah cakap i am the most, determined and degil.
paling matang paling serius.
dari kecik i see what i want and i will strive to get it.
muka matang tak payah cerita lah, masa form 2 ikut ibu and nenek pergi kenduri kahwin then ada makcik ni like tegur ibu,,
"untung lah anak dara dah besar, tak lama lagi awak pulak lah dapat menantu"
and i was like what's wrong with you makcik --'



Negative.
manja.
oh yes yes yes saya sangat manja despite of kematangan.
saya ratu air mata.
mudah sangat menangis,,
stress sgt menangis..
sedih confirm confirm nangis..
happy sangat pun nangis..
marah? lagi banjir macam air terjun niagara :D
i talk fast, cause i kinda think fast to when i'm talking.
pemalu, penyombong dengan unknown crowd..sorry..THIS IS SO TRUE.
tak percaya? sudah..haha
i am very stubborn..if i said i want it i will try to get it walau segala dugaan rintangan apa pun datang.
KALAU lah sampai saya semahu itu pada sesuatu..haha
but satu, if i say no, it means no.
that's why i don't like the word no, cause for me, it means bigger than tidak.
so selagi saya tak cakap tak, or taknak or yang sewaktu dengannya, you still got chances.
hahaha okay dah.
i eat a lot..but never get fat too much..negative ke tu? O.o



cepat gelabah,,gosh.
teringat masa zaman sekolah..
masa mira bergaduh dengan mr D dia dalam kelas masa form 2..
gosh.
mira kena hempuk dengan beg kena botol air tak ingat dah.
punya lah gelabah tengok, i almost cried..haha
tapi selepas berfikir semula mira yang patut nangis..
i laugh..HAHAHA
fatin buat apa eh?
nanti kita sambung cerita akan datang tehee



so siapa nak jadi kawan saya sorry saya tak perfect.
saya cuma manusia yang periang pada dasarnya..
yang sedia menjadi yang terbaik wehee
*okay dah nisa stop
kesimpulannya,,
believe that someone out there, somewhere, what ever they are doing..
loves you.
no matter how bad how stupid how ugly you are.
love yourself, and be better :)



happy finals UTPians.
happy final CHEMY boys and girls.
i love you people.



Comments
0 Comments

No comments:

Post a Comment

Leave your lovely thoughts here :)
Tinggalkan kata-kata manis anda di sini :)

Y
Aching hearts :(
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...